Over mij

Audrey Elsperman

Oprichter csc

Audrey Elsperman is oprichter van het platform CSC en is al meer dan 25 jaar werkzaam in de schuldhulpverlening. Haar levensdoel is dat zij haar aangeboren talenten, passies en interesses in dienst stelt van anderen.

‘Sinds augustus 2009 werk ik als zelfstandige ondernemer in de schuldhulpregeling en ik heb zeven jaar een bewindvoerderskantoor gehad. Mijn ervaring is dat ik in mijn werkgebied, mijn klanten niet kan helpen zoals ik dat graag zou willen. Met een andere aanpak kunnen klanten naar mijn idee efficiënter geholpen worden.

Als je eerst de dieperliggende kern van de klant onderzoekt en bespreekt, heeft de klant daar op de lange termijn meer baat bij. Met mijn missie streef ik ernaar om met een doelgerichte en praktische aanpak klanten te motiveren om hun financiën weer op orde te krijgen. Ze te begeleiden, zodat ze weer rust en balans vinden in hun leven om een nieuwe start te kunnen maken. 

Dit alles maakt mij tot de persoon wie ik ben en wil zijn’.
Vanuit de schuldhulpverlening en de bewindvoering heb ik gezien dat er gewerkt wordt aan symptoombestrijding, het oplossen van schulden, financiële belangen behartigen, armoedebestrijding, maar niet aan de daadwerkelijke kern van het probleem.

De oorzaak en gevolgen van armoede zijn niet eenduidig. Daarnaast gaan financiële- en geldproblemen  veelal gepaard met diverse soorten onderliggende problematiek zoals: een burn-out, scheiding, psychische problemen en pesten.

De keuze en betekenis van het logo van CSC
Al jaren zie ik tijdens mijn meditatie de kleuren van de regenboog, maar ik wist niet wat dit mij wilde zeggen. Totdat ik 2 daagse yoga/meditatie workshop van Nithyananda volgde. Ik kreeg door dat het kleuren van de zeven Chakra’s zijn. Chakra’s zijn energiecentra’s in ons lichaam.

Betekenis van het logo
De kleuren staan voor de 7 chakra’s, ieder kleur heeft zijn eigen functie en samen staat het in verbinding met elkaar. Wanneer een van de chakra’s niet goed functioneert ervaart men disbalans op het gebied van lichamelijke, emotionele of psychische klachten.
Het hart is de liefde die wij uitstralen naar elkaar, maar ook naar de ander. Het teken in het hart is de Trishul, betekent creatie, onderhouden, transformatie. Kortom het logo staat symbool voor onze missie en visie. Liefde heeft geleid tot onze eigen transformatie, onze groei. We weten wie we zijn en wat wij willen bereiken. Deze liefde en groei willen wij graag delen met onze klanten zodat ook zij hun stappen kunnen zetten tot verandering, persoonlijke groei en het behalen van hun persoonlijke dromen.

Waarom een platform?

Werken aan de kern van het probleem vergt in mijn ogen een holistische benadering omdat een mens en een probleem niet op zich zelf staat. We kijken naar de mens als totaliteit. De mens is een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het huidige systeem speelt hier nauwelijks op in en daarom heb ik het initiatief genomen om diverse professionals te benaderen die net als ik holistisch werken.

Ik geloof in de kracht van samenwerken, samen leren en ontwikkelen. Uit dit gedachtegoed is het platform ontstaan.

Inspiring, Love and Connection is our Spirit for Empowering