Over ons

Wie wij zijn

Wie wij zijn

Cosmos Spirit Centre (CSC) is een kleurrijk platform met een diversiteit aan talenten die ieder op een unieke, holistische wijze hun vakgebied uitoefent om verbinding te maken met de multiculturele samenleving.  

Wat ons verbindt

Wij werken samen met deskundigen van diverse nationaliteiten met onder andere de Surinaamse, Kaapverdiaanse, Nederlandse, Eritrese, Antilliaanse en Hindoestaanse nationaliteit. Ieder met zijn of haar eigen levenservaring, geloofsovertuiging, problematiek en culturele achtergrond. Onze gedeelde visie, ervaringen en passie voor het vak heeft ons bij elkaar gebracht. Zo zagen wij dat de huidige hulpverlening grotendeels niet meer aansluit bij de problematieken die er momenteel zijn. Zie onze bovengenoemde voorbeelden van de transgender vrouw en de moeder met haar twee kinderen.

Wat ons verbindt

Wij werken samen met deskundigen van diverse nationaliteiten met onder andere de Surinaamse, Kaapverdiaanse, Nederlandse, Antilliaanse en Hindoestaanse nationaliteit. Ieder met zijn of haar eigen levenservaring, geloofsovertuiging, problematiek en culturele achtergrond. Onze gedeelde visie, ervaringen en passie voor het vak heeft ons bij elkaar gebracht. Zo zagen wij dat de huidige hulpverlening grotendeels niet meer aansluit bij de problematieken die er momenteel zijn. Zie onze bovengenoemde voorbeelden van de transgender vrouw en de moeder met haar twee kinderen.

Het welzijn van de mens staat bij ons voorop!

Vanuit verbinding zoeken wij de juiste ‘klik’ of match voor de klant.  Wij bespreken de casus in een multidisciplinair team. Vanuit de expertise van onze professionals maken wij de match. Na een intake geeft de klant aan of hij/zij een klik voelt met zijn/haar toekomstige hulpverlener. Van daaruit wordt de hulpverlening in gang gezet. De hulpverlener stelt samen met de cliënt een plan van aanpak op, waarin de doelen beschreven staan waar zij aan gaan werken.