Wie zijn wij

Cosmos Spirit Center (CSC) is een kleurrijk platform met een diversiteit aan professionals die ieder op een unieke wijze hun vakgebied uitoefent om verbinding te maken met de multiculturele samenleving.  

Damberg & Troost

Lucien Damberg en Maria Troost combineren coaching, counseling, training, intervisie, supervisie en waar nodig organisatie advies in hun begeleidingsplan.

Zij beschikken over kennis en wijsheid van ruim 25 jaar ervaring, in het bevorderen van de zelfredzaamheid van hun cliënten op alle sociaal domeinen.

Maria en Lucien delen hun kennis en ervaring op een enthousiaste, open en effectieve manier.

Het gaat om het aanspreken van de kern, die in ieder mens aanwezig is. Kijken, luisteren, analyseren en een doelgerichte planning en actie zijn daarbij de essentie.

Lucien en Maria delen met CSC het motto van Nelson Mandela:

” I am the captain of my soul “
– Nelson Mandela

 Wij zijn via Nancy (een lid van het CSC) in contact gekomen met Audrey.

Wat ons aanspreekt is de diversiteit, deskundigheid, bevlogenheid en enthousiasme binnen de groep. De holistische aanpak die gehanteerd wordt onderschrijven wij.

Voor inhoudelijke informatie over coaching en trainingen verwijs is ik u naar de website: www.mariatroost.nl

Aida Correia

Mijn naam is Aida Correia, vrouw, moeder, dochter, vriendin, maatschappelijk werker, coach, en trainer.

Mijn passie isvrouwen coachen en trainen waarvan hun leven in het teken van anderen hebben gestaan om zichzelf terug te vinden zodat zij vrij en krachtig door het leven kunnen gaan. Hoe fijn is het als jij jouw leven kan leven op de manier waarop jij wilt? Je eigen keuzes kunt maken wat gedreven is door liefde in plaats van angst.

Voor inhoudelijke informatie over coaching en
trainingen verwijs is ik u naar de website:
www.groenejade.nl

Ik heb Audrey Elsperman leren kennen op een event van Tony Robbins. Zij vertelde mij over CSC en Earth Power. Wat mij aantrekt aan het platform is dat wij als ondernemers het zelfde doel na streven, mensen op een holistische wijze begeleiden. De verbinding met andere ondernemers en het coachen van elkaar in deze rol vind ik ook een krachtig element van het platform.

Marizia Ferreira

Hallo, ik ben Marizia Ferreira en ben sinds 2011 eigenaar van B-Okay. Wat is het doel van B-Okay? Het verbeteren en vergroten van de sociale vaardigheden van kinderen in de leeftijd van 4-18. Daarbij maken wij o.a. gebruik van Begeleiding, Creatieve Coaching, Mindfulness, Kinderyoga, Opstellingen en ART-Training. Voor meer informatie verwijs ik u naar de website van B-Okay:

www.b-okay.nl

Ik ben bij CSC gekomen via een vriendin, zij heeft mij gevraagd om als kinderyoga docent  en kindercoach hierbij aan te sluiten. De eerste keer dat ik bij CSC kwam, zag ik allemaal sterke en positieve mensen die op een andere manier invulling willen geven aan de hulpverlening waarbij de holistische benadering een belangrijke rol speelt. Audrey is de oprichter van CSC en ik heb haar leren kennen als een warm en liefdevol persoon met een groot hart voor mensen die zorg nodig hebben. Dit spreekt mij heel erg aan.

Erick Braaf

Ik ben Erick Braaf en ruim 18 jaar werkzaam in de hulpverlening. 

Gedurende deze periode heb ik verschillende doelgroepen en leeftijdsgroepen ervaren en met deze kennis, ervaringen en terugblik ben ik goed in staat om in vele situatie s die zich voordoen als knelpunten en wrijvingen inzien waar de raak pakken liggen. 

Via vriendin ben ik voorgesteld aan Audrey en het platform omdat mij hier de mogelijkheden geboden werden om mijn kennis ,ervaringen en inzichten om enigszins de problematiek in de hulpverlening naar een ander aanpak en benadering te leiden en zo zorgdragen dat je jongeren ook de gewenste benadering en resultaten kunnen behalen waar ze recht op hebben als onderdeel en toekomst voor onze maatschappij . 

Nancy Herkul

Ik ben authentiek, ik straal oerkracht uit en geloof in onbegrensde kansen en mogelijkheden. Met mijn re-integratie bedrijf Brand & Expand B.V.  inspireer ik mensen om het beste uit zichzelf te halen. Ik ben een pionier en ondernemer pur sang en geniet internationaal succes, onder meer op het gebied van “ social project management. Mijn passie is vrouwen motiveren en inspireren om aan persoonlijke ontwikkeling te doen, hun kwaliteiten door te ontwikkelen om zodoende hun doelen te behalen.

Diana stoc

Ik ben Diana Stoc, getrouwd en moeder van een 15-jarige hoog sensitieve zoon. In 2016 heeft Audrey mij benaderd om een samenwerkingsverband aan te gaan, van waaruit wij het platform CSC hebben vormgegeven. Tijdens onze samenwerking heb ik Audrey leren kennen als een gevoelige krachtige vrouw die weet waar ze voor staat en wat ze wilt. Spiritualiteit is onze raakvlak en onze drijfveer. En daar staat Cosmos Spirit Centre (CSC) voor.

CSC biedt me de opportunity voor professionele zelfreflectie binnen een team en om binnen een multidisciplinair team te werken waar de lijnen kort zijn. Daar word ik blij van. Korte lijnen en duidelijkheid daar staat Praktijk Jathana voor. De kernwaarden
die zowel voor mij als mijn praktijk staan zijn: aandacht, autonomie, inlevingsvermogen, respect en (zelf)vertrouwen. Denken in beperkingen is voor mij al beperking. Ik denk veel liever in mogelijkheden.

Met passie coach en begeleid ik kinderen, jeugd en (jong)volwassen met
een licht verstandelijke beperking (LVB) met aanverwante psychische stoornissen en
ook hoog sensitieve kinderen en volwassenen.

Voor inhoudelijke informatie over coaching en trainingen die in lijn zijn met LVB
verwijs is ik u naar de website: www.jathana.com

Maureen Tijtel

Mijn naam is Maureen Tijtel en ik ben 30 jaar werkzaam in onderwijs en zorg. Binnen CSC bied ik aan kinderen, jongeren en professionals workshops en cursussen aan op het gebied van mindset.

In de cursus krijgen de deelnemers tools aangereikt om krachtig en positief te leren denken. Gedachtes die angstgevoelens of bezorgdheid oproepen worden getransformeerd naar helpende, rustgevende gedachtes. De focus ligt op het (h)erkennen van sterke kanten en kwaliteiten. Ons denken is machtig is en heeft invloed op de wijze waarop we het leven ervaren.

Ik heb Audrey via een gezamenlijke vriendin leren kennen. Ik heb bewondering voor haar daadkracht, geloof in eigen kunnen en de ‘drive’ om van betekenis te zijn voor anderen. Met Earthpower wil zij betekenis toevoegen aan het leven van vele mensen.

Grace Deul

Mijn naam is Grace Deul. Ik ben werkzaam als Budgetcoach. Ik doe dit vooral voor jongvolwassenen. 
 
Ik heb Audrey via mijn zus leren kennen. Zij had mij uitgenodigd om mee te gaan naar een bijeenkomst die Audrey had georganiseerd. De bijeenkomst was voor mij zo motiverend en inspirerend dat ik meer wilde weten.
 
Wat mij zo aansprak was de liefde en passie die de basis was voor het hulpverlenen. Na jarenlang in de jeugdhulpverlening te hebben gewerkt ben ik nu terecht gekomen bij een groep mensen met dezelfde visie op hulpverlening. 

Sherida Tjon Poen Gie

Al vanaf mijn 6e jaar ken ik Audrey en zijn wij als kind samen opgegroeid. Als puber nam ze mij al mee naar het buurthuis en gaf de buurtkinderen aerobiclessen. Het ondernemen zit in haar bloed. Zij gaf aan haar dromen te gaan volgen en wou graag dat ik samen met haar hetzelfde ging doen. Vertrouwen en verbinden is de rode draad in ons leven.

Iedereen heeft een verhaal, obstakel of kan nog niet zijn of haar pad vinden. Het luisterend oor zijn voor een ander. Een lichtpunt geven in je leven. De mens in verbinding brengen met het netwerk van instanties en gemeenten. Daarom mijn keuze voor CSC het platform dat ons met u verbind. Als mediator – verbindingscoach wil ik daar graag een bijdrage aan leveren.

Kulu Gebremedhin

Mijn naam is Kulu, ik ben een Vruchtbaarheidscoach & Mindsetcoach, Orthomoleculair Therapeut, NLP practitioner, Emotional freedom techniques practitioner en
motivational speaker.

Ik help stellen die moeite hebben met vruchtbaarheid om op een holistische wijze in
verlangen te vervullen. Ik heb mijn eigen Vruchtbaarheidsmethode ontwikkeld. Het verlangen Methode in 9 stappen naar gezond en natuurlijk zwanger worden. In mijn Say Yes to Happiness Academie.

Ik sta voor samenhorigheid, positiviteit, geestelijke en lichamelijke fitheid. Als vluchteling heb ik vele obstakels overwonnen door krachtige beslissingen te nemen geïnspireerd vanuit mijn vrouwelijke intuïtie.

Ik heb Audrey via een vriendin leren kennen. Haar concept en haar wie om op een holistische benadering te klanten te bedienen sprak me gelijk aan.

Gieta Binda-Falli

Ik ben Gieta Binda-Falli , 43 jaar , getrouwd en moeder van 2 kinderen. Als persoon hou ik van innerlijke rust, mediteren en van inspirerende gesprekken. Humor en een lach is belangrijk voor mij wat niet alleen positiviteit brengt, levensvreugde, relativeren, maar ook bijdraagt aan geestelijke rust en geluk.

Ik sta voor een holistische benadering en openheid richting mijn cliënten. Middels een luisterend oor en oprechte adviezen, zorg ik samen met de cliënt ervoor dat hij of zij zijn innerlijke krachten leert ontdekken. Van daaruit kan er verbinding gemaakt worden tussen lichaam en mind. Graag ben ik een trouwe vriend in dit proces van mijn
medemens.

Audrey heb ik ontmoet tijdens een spirituele workshop. Na een  introductie over haar droom voor CSC, werd ik getriggerd en heb ik de weg  bewandeld wat voor mij goed aanvoelde. Audrey ken ik nu ongeveer 1 jaar en ik zie haar als een dynamische, intelligente vrouw met een mooi hart.

Met mijn persoonlijke benadering wil ik, tezamen met deze inspirerende groep (CSC), mensen begeleiden/activeren, een mooiere toekomst voor zichzelf en anderen te creëren.